Различията ни са свързани с кадрови политики и избор на

...
Различията ни са свързани с кадрови политики и избор на
Коментари Харесай

Симеонова: В Български възход има отломки от всички партии у нас

Различията ни са свързани с кадрови политики и избор на хора, както и ценностни разлики. Има едно събитие в нашия политически живот, а точно доста хора желаят и малко могат. Кадровите проблеми също са на дневен ред. Формацията е обект на нездравословен интерес. Следва да се вземат съответни ограничения, с цел да бъде възпрепятствано това, само че не бяха взети. Няма да изпадна в такава конкретика. Не се опасявам, имам терзания, само че се надявам тази групировка да се почисти от такива хора. Това сподели пред Евроком Ралица Симеонова, която напусна партията на Стефан Янев "Български напредък ".

"Аз съм взела персонално решения на база на оценката ми. От това по какъв начин се образува и структурира тази групировка ще стане ясно дали тя има роля в политическия живот. Отломки от всички партии могат да се видят в "Български напредък ". Има представители от всички партии, за които може да се сетите. Това не би било драма, в случай че хората са качествени, само че те всеобщо не преобладават ", сподели Симеонова.

"Партията е в аморфно положение. Гравитират разнообразни персони, само че не мисля, че има подобен потенциал тя да бъде изчистена, тъй като аз се пробвам да вкарам едно наличие, а то след това се променя. Не желая да встъпвам с страсти в тематика ", сподели още тя дали е разочарована.

"Има някаква форма на отчаяние, тъй като когато си дал нещо от себе си и няма резултат ", добави Симеонова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР