Различен, извънземен и земен. Изключително красиво, смешно и тъжно представление.

...
Различен, извънземен и земен. Изключително красиво, смешно и тъжно представление.
Коментари Харесай

Фурор на Герасим Дишлиев на еленска сцена

Различен, извънземен и земен. Изключително красиво, смешно и тъжно зрелище. Щастливи сме, че имахме честа да го гледаме. Благодарим, Герасим Дишлиев. Уникален, международен и незабравим. Това са част от отзивите за авторския театър „ Не на мястото си “, показан от международно известния мим Герасим Дишлиев-Геро на еленска сцена.

Среща с сходен гений се случва на 100 години един път и представлението си заслужаваше да се види от повече хора. Но пък каква аудитория се събра! Сред феновете имаше руснаци, французи, англичани, даже кубинец. Децата изпаднаха във екстаз, възрастните – в унес. Изкуството на Дишлиев няма потребност от преводач, то е без граници и бариери. Всеки го претърпява с душата и сърцето си.

„ С огромна признателност на целия екип на читалище „ Напредък “ – за приема, за човечността, за професионализма… А настрана ми беше същински кеф и наслаждение, тъй като вие сте тези, които образувате публиката на бъдещето “. Това пък написа Герасим Дишлиев, възпитаник на великия мим Марсел Марсо, в „ звездната “ тетрадка на еленското читалище, което той избра за първото да показа своя театър. Неговата концепция е да обиколи всички читалища в страната и да срещне българската аудитория с изкуството на мимите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР