Разлепването на некролог на жив съдия е неморално деяние и

...
Разлепването на некролог на жив съдия е неморално деяние и
Коментари Харесай

Съдии защитиха своя колега, за когото неизвестни разлепиха фалшиви некролози

Разлепването на некролог на жив арбитър е аморално действие и опасност против личността му, което не способства за възстановяване на правораздаването. Това показват от Съюза на съдиите в България, в позиция в поддръжка на съдията от районния съд в София, за който незнайни разлепиха подправени некролози с безсрамен текст. Прокуратурата се зае със случая.

Правосъдието по стените и телеграфните стълбове няма и не може да реализира никакъв положителен резултат за обществото, се споделя в мнението. „ Обидата на който и да е член от правосъден състав по наказателно дело няма да донесе повече правдивост “, показват съдиите.

Намираме, че правораздаването по стените и телеграфните стълбове няма и не може да реализира никакъв положителен резултат за обществото. В случай, че съответни проблеми не бъдат огласени в общественото пространство, намираме, че всяка сходна проява съставлява незаконна, неприемлива и грозна офанзива против хора, които се пробват да търсят верни решения в полза на обществото “, декларират от съсловната организация.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР