Разкрий истинската същност на всеки по тези 8 знака. В

...
Разкрий истинската същност на всеки по тези 8 знака. В
Коментари Харесай

Разкрий истинската същност на всеки по тези 8 знака


Разкрий същинската същина на всеки по тези 8 знака. В всекидневието се постанова да общуваме с доста и разнообразни хора. Понякога нямаме избор за това кои хора да са част от обкръжението ни, само че по-често имаме опция да преценим до каква степен
да допуснем даден човек до себе си.
Покрай работата си всеки поддържа връзка служебно със своите сътрудници, клиенти и най-различни хора. Когато обаче става въпрос за другарски връзки с някой от тях, е време да преценим по-внимателно
кого позволяваме до себе си.
Има някои малки знаци, които могат да ни кажат доста за същинската същина на даден човек. Ако се колебаете дали някой е откровен и заслужава доверието ви, наблюдавайте го деликатно и ще откриете отговора.

Знаете ли, че 93% от цялата връзка е невербална, а езикът на тялото обгръща 55% от тези 93%? Съзнателните и подсъзнателните мимики и придвижвания разрешават човек да изрази характера си, без да употребява думи.

От изражението на лицето и жестовете с ръце до позата и придвижванията на очите, всяка част от тялото на индивида, с който поддържате връзка, издава по какъв начин се усеща и какво мисли.

След като научите по какъв начин да разчитате езика на тялото на някого, ще можете по-добре да разберете неговото психическо и прочувствено положение, даже и да не го споделя.

Как човек се отнася към непознатите може да разкрие доста за него. Ако някой се държи добре с вас, само че е недодялан и високомерен към другите. Особено към хора, които стоят по-ниско е йерархията от него, той надали е в действителност добър човек. В това число влизат сервитьори, чистачи, продавачи и даже инцидентни хора на улицата. На този, който се отнася към другите с пренебрежение, евентуално му липсват съпричастност и честност.

От друга страна е добре да наблюдавате по какъв начин някой се държи с тези, които стоят над него в йерархията или от които желае някаква услуга. Ако забележите, че държанието, думите, тона и езикът на тялото му се трансформират изцяло, това значи, че си имате работа с неоткровен човек, който евентуално би се държал добре с вас единствено до момента в който има някаква изгода от това.

Докато даването на обещания е елементарно, спазването им от време на време е същинско предизвикателство. Животът постоянно може да ни попречи да осъществим поетите задължения и това се случва на всеки. Но в случай че някой има табиет да дава подправени обещания, тогава е евентуално той да не е благонадежден другар, сътрудник или сътрудник. Когато някой неведнъж не удържи на думата си, това значи, че той не почита нито вас, нито личните си думи. Същото може да се каже за хора, които редовно закъсняват или анулират разнообразни срещи в последния миг.

Всички бъркаме от време на време, само че тези, които признават и одобряват грешките си, демонстрират предпочитание да се учат и усъвършенстват. Уверените и осъзнати хора умеят да осъзнаят виновността си, да се извинят и да положат старания да се поправят. Ако даден човек постоянно трансферира виновността върху другите, става защитителен или безмълвен, това демонстрира, че е нерешителен, едностранчив, бяга от отговорност и податлив на манипулира близките.

Социалните мрежи ни оказват помощ да изградим обществената си известност, по тази причина не е изненада, че се представяме в най-хубавата си светлина онлайн. Все отново обаче има разлика сред това някой да демонстрира най-хубавото от себе си и живота си и това да бъде подправен онлайн. Ако нечии профили и изявления в обществените мрежи целят да основат съответен облик, който не подхожда на действителната му персона, тогава това безспорно е сигнален знак. Напълно допустимо е това да е манипулатор и позьор, който непрекъснато търси външна валидация.

Смята се, че хората, които откриват и поддържат зрителен контакт, са уверени, почтени и обществено преобладаващи. Ако им е мъчно да гледат близките в очите, това може да алармира, че се борят с тревога, липса на убеденост и може да са прекомерно интровертни. Докато реализирането на зрителен контакт разкрива, че ви обръщат внимание, невъзможността да се направи зрителен контакт демонстрира, че индивидът насреща е заплеснат, нервозен, обезпокоен или се усеща неловко в компанията ви.

Дрехите, които носим, са израз на нашите усещания, мисли и страсти. Ако някой държи постоянно да носи дизайнерски тоалети, това значи, че желае да показва финансовото си благоденствие и че цели да се утвърди посредством скъпите облекла. Човек, който постоянно е облечен професионално, придава личната си стойност на работата и достиженията си. Този, който избира да е облечен всекидневно, е спокоен и неналожителен, Възможно е също да не желае да притегля внимание или да впечатлява другите.
Колкото и да ви е прелестно в компанията на даден човек, в случай че той прекомерно постоянно приказва отрицателно за хора, които сега на участват на диалога, това е сигнален знак и за вас. Добронамерените хора виждат най-вече положителното и у близките, а, когато виждат нещо отрицателно, не смятат за нужно да го разискват. Ако някой не стопира да се оплаква от другите, разрешава си да популяризира злословия, да разисква външни дефекти и така нататък, каква е гаранцията, че няма да третира и вас по същия метод във ваше неявяване?
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР