Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор Борислав в София. Това

...
Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор Борислав в София. Това
Коментари Харесай

Задържаната група убила таксиметров шофьор в Надежда

Разкрито е убийството на таксиметровия водач Борислав в София. Това разгласи Емилия Русинова, административен началник на СГП, на ексклузивен брифинг, цирана от " Канал 3 ".

Престъплението бе осъществено при започване на годината в квартал " Надежда ". " Бяха задържани няколко индивида. На две от лицата бяха повдигнати обвинявания. И двете са арестувани за 72 часа, до края на деня ще се желае налагане на задържане под стража ", продължи Русинова.

Изключително съм задоволен от работата, която свършихме ", сподели от своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. " Групата е била доста добре проведена и убийството на таксиметровия водач го демонстрира. Тези хора не са се страхували да употребяват и репресивни ограничения по отношение на членове на групата. Този човек е бил част от групата и е взел участие в трафика на голямо количество хашиш, най-голямото арестувано в България - 14,5 тона ", продължи той.

Таксиметровият водач не е бил обвинен по делото за хашиша в спецсъда. Явно сегашният началник на групата се изплашил, че този човек може да проговори и са прибегнели до неговото ликвидиране. Те са занимавали и с контрабанда на цигари. Там също може да приказваме за задържането на голямо количество цигари без бандерол. Много съм удовлетворен, че няма никакво приключване на информация по случая. Работата и следствието бяха доста тежки и се спазваше огромна секретност. Знам, че вие желаете неотложно информация, само че ние би трябвало да съблюдаваме закона, сподели още основен комисар Маринов.

Част от хората от групата са били разследвани от прокуратурата за хишиша, само че обвинителите на са стигнали до доказателства, разгласи шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР