Разкрито е двойно убийство, прикрито с пожар в София. Криминалисти

...
Разкрито е двойно убийство, прикрито с пожар в София. Криминалисти
Коментари Харесай

Майка и син са жертвите на двойното убийство в София

Разкрито е двойно ликвидиране, скрито с пожар в София. Криминалисти разкриха тежкото закононарушение, скрито с пожар в столичния квартал „ Банишора “, съобщи.

По неофициална информация има арестуван.

На 10 октомври вечерта пламтя жилище в блок 53 в квартала. Според информация на СДПБЗН огънят е взел две жертви.

От Спешна помощ са удостоверили за медията, че когато са отишли на сигнала за потърпевши при пожар, са установили гибелта на двама – Мирка и Евгени Лесиловски. Те са майка и наследник. Жената е била на към 80 година, а мъжът - на 60.

Съмненията, че те са били убити преди пожара станаха ясни едвам през днешния ден по информация, доказана импровизирано от Министерство на вътрешните работи.

Според съседи майката и синът, имали наемател в различен техен апартамент в същия блок, който след това продали.

Очевидци описват, че мъжът - теляк по специалност, е бил посетен и отведен от Министерство на вътрешните работи след пожара.

„ Той е теляк и идва да му прави разтривки на Евгени. Не е бил добре и му е правил разтривки ”, твърди свидетел.

Според съседите Мирка и Евгени Лесиловски живеели изолирано и нямали забележим спор с някого. Евгени бил неработоспособен.

„ Виждали сме се с момчето, мъж на 60 години, интелигентно момче, само че очевидно боледувал нещо - не знам дали не беше детски паралич или сходно. Нещо да са се задушили, нещо храна или не знам... Жената се грижеше добре за него, предана беше “, сподели съседка.

„ Чудно, тъй като скромни хора бяха, не е да са разполагали с пари нещо, да са парадирали, обикновено си живееха. Другото е, че тя постоянно си държеше вратата отворена, отключена, притворена, тъй като си имаше котка. Викам ѝ, ние се заключваме, в този момент са други времена. Не знам, беше доверчива “, описа Нина, комшия.

Засега в Софийска градска прокуратура не е докладвано да има арестувано лице по случая, оповестиха от държавното обвиняване. Оттам отхвърлят да изнесат данни от следствието.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР