Разкрито е, че отстранените депутати ще получат специализирани кариерни съвети,

...
Разкрито е, че отстранените депутати ще получат специализирани кариерни съвети,
Коментари Харесай

Депутати, които губят работата си, за да получат безплатна помощ за намиране на работа, след като са били изгонени от Камарата на общините

Разкрито е, че отстранените депутати ще получат профилирани кариерни препоръки, които да им оказват помощ да си намерят работа, откакто са били изгонени от Камарата на общините.

Финансираната от данъкоплатците скица за „ преход в кариерата “ би предиздвикала някогашни депутати да получават безвъзмездни препоръки за писане на CV от избран кариерен инструктор, с цел да им помогне да „ изпъкнат в тълпата “.

Шефовете на Commons се готвят да наемат компания за набиране на личен състав, която да даде насоките през идната година. Напускащите членове ще получат „ бюджет “, който да похарчат с определената компания, съгласно документите, с които BBC се срещна.

Депутатите, на които се заплащат £86 548 годишно - две и половина пъти междинната заплата за страната - към този момент получават четири месечна заплата - на стойност над £19 000 - за " закриване " на офисите им, откакто бяха гласоподаваха отвън.

И тази година разпоредбите бяха разширени, с цел да включват депутати, които са избрали да се отдръпват, както и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР