Разкритията за живота и смъртта на принцеса Даяна не спират

...
Разкритията за живота и смъртта на принцеса Даяна не спират
Коментари Харесай

Истината за Даяна, която Уилям иска да разбере

Разкритията за живота и гибелта на принцеса Даяна не стопират даже 23 години откакто тя към този момент не е сред живите. Поредната доза от тях получихме с документалния филм The Diana Interview: Revenge Of A Princess, който бе излъчен този месец.
 Принцеса Даяна, Diana: The Truth Behind the Interview, едно изявление от преди 25 години и нова порция самопризнания
Даяна: Бракът ни с Чарлз беше пъкъл от първия ден

Едно прикрито изявление от преди 25 години

В центъра на сюжета му е едно изявление, което Лейди Ди дава за предаването " Панорама " по BBC през 1995 година В него тя разкрива неподозирани до тогава подорбности за брака си с принц Чарлз, а думите й доближават до над 22 милиона фенове.

В днешни дни, скоро след излъчването на кино лентата, BBC разгласи, че стартира свое следствие, с цел да откри по какъв начин журналистът Мартин Башир е съумял да убеди Даяна Спенсър да бъде толкоз откровена с него и с целия свят. Предположенията са, че той я е разгневил авансово, показвайки й подправени документи и банкови извлечения. Тази доктрина се поддържа и от брата на Лейди Ди Чарлз Спенсър.

My new ⁦⁩ column is about Princess Diana’s Panorama interview & the sickening lies, deceit & fraud that may mean the BBC has her blood on its hands.
Posting soon.
— Piers Morgan (@piersmorgan)
Междувременно от публична позиция на двореца Кенсингтън стана ясно, че принц Уилям поддържа концепцията за търсене на истината и я дефинира като " стъпка в вярната посока " - да се откри дали майка му в действителност е била жертва на една интрига с комерсиална цел, предава Daily Mail.

Месеци след излъчването на изявлението, в което Даяна споделя, че в брака им са трима , визирайки и Камила Паркър, кралицата упорства на този сватбен съюз да се постави край. Още година по-късно, на 31 август 1997, майката на Уилям и Хари умира в злополука в тунел в Париж.
 Принц Чарлз, принцеса Даяна, The Diana Interview: Revenge Of A Princess и едно самопризнание от нощта преди сватбата им
Признанието на Чарлз в нощта преди сватбата

Истината в прав текст

Дали има връзка сред излъчването на изявление, признанията на Лейди Ди и последвалия процес на събитията, всеки самичък може да реши. А най-важното за херцога на Кеймбридж в този момент е да отбрани достойнството на починалата си майка и истината да излезе нескрито . А в случай че някой излезе отговорен - да си понесе следствията. И сигурно щом той е приел толкоз персонално въпроса, няма да остане забранен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР