Разкритията на властите предизвикаха противоречиви коментари. Голям процент от хората

...
Разкритията на властите предизвикаха противоречиви коментари. Голям процент от хората
Коментари Харесай

Това Преобръща Всичко, Което Знаем! Приятел От Легиона Хвърли Тоталната Бомба За Росен Ангелов! За Всеобщ Шок Разкри, Че Той Е

Разкритията на управляващите провокираха спорни мнения. Голям % от хората не повярваха на формалната версия. Според проверяващите има задоволително надеждни доказателства и претекст, довел Росен до самоубийство след шесторното ликвидиране.

Ето какво написа " BaiРосен " (без редакторска намеса):

" Приятел на Росен Ангелов от френския легион, с който до преди месец са били на задача в Африка е разпратил писмо, в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е умъртвил хора в Нови Искър и всичко, което настояват управляващите е цялостна небивалица и подправени вести. Росен Ангелов е на задача в Африка с френския легион, на място, където няма интернет и телефонна връзка, пък и кой в Африка се интересува от новините в България. Аз също бях с тях до преди дни, само че се разболях тежко и ме прибраха в България. Останах учуден като прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди този момент е умъртвил 6 индивида с малокалибрено оръжие. Росен от дълго време е отвън България и едва ли в миналото ще се прибере. Да имал е присъда и е лежал в пандиза, само че след това са му съчинили някаква история и той е избягал и в никакъв случай не се е прибирал в България. Кой тъкмо са търсили управляващите и за какво те и медиите настояват, че индивидът палач и самоубилия се е Росен... ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР