Разкритията на Narod.bg за колосалните измами с месото в Кауфланд

...
Разкритията на Narod.bg за колосалните измами с месото в Кауфланд
Коментари Харесай

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ: Биг бос на „Кауфланд” идва от Германия заради измамите с месото, в далаверите се набърка и „Белла”

Разкритията на Narod.bg за колосалните измами с месото в „ Кауфланд ” не са били напразни – биг необут идва от Германия с частния аероплан на компанията, с цел да проверява далаверите с храната, за които ние първи съобщихме.


 Васил Василев е едни от главните играчи в схемата


Наш четец от висшия мениджмънт на немската верига призна, че всеки миг у нас се чака да дойде шеф от централата в Германия с една-единствена задача – да разплете порочната скица с месо, наложена в българските магазини главно от двама нейни чиновници – 48-годишния Васил Иванов Василев, един от шестимата прокуристи на „ Кауфланд България ” ЕООД, който е и шеф на бранш „ Свежи храни ”, и от шефа на отдел „ Месо ” Радослав Куртев.
 Радослав Куртев също е в далаверата


Според източници на Narod.bg двамата съумели да пробутат измежду най-големите снабдители на месо за „ Кауфланд ” безусловно незнайната компания „ Гарантмес ”, записана в Разград на адрес ж.к. „ Орел ”, бл. 1, вх. Д, ет. 1, ап. 2, ръководена от 35-годишната Деница Владимирова Русева.
 Куртев се регистрира пред Василев за свършеното с „ Гарантмес “


Вътрешен документ, който Narod.bg още веднъж разгласява, демонстрира, че компанията без животни, без касапница и изобщо без каквато и да е инфраструктура печели изненадващо доставки за най-голямата верига у нас, макар че дава по-високи цени и че месото й е с неразбираем генезис.

Разкритията на Narod.bg обаче стигнали до ушите на огромните началници в Германия, които изпращат собствен човек да разкрие цялата истина и с указания да уволнява наред поради сриване реномето на компанията, основана през далечната 1930 година

Междувременно в измамите с мръвки в „ Кауфланд ” се намеси и името на един от огромните производители на хранителни артикули – „ Белла ”.

Оказа се, че Васил Василев е в основата и на тази скица, създадена по същия метод, както с анонимната „ Гарантмес ” – на „ Белла ” се обезпечава предпочитано наличие на щандовете в „ Кауфланд ” против % облага от доставените количества, не от облагата.  След марките на „ Белла ” се открояват „ Орехите ”, „ Перелик ” и необятно рекламираната като „ Кауфланд ” марка „ Брей ”.

Василев се оказа някогашен чиновник на „ Белла ”, който решил да осребри контактите си, като урежда артикули на някогашните си шефове против солидна комисионна под масата, не скри информаторът на
Narod.bg.

Нашият четец заяви още, че откакто гръмна абсурдът с месото, изпълнителният шеф на „ Кауфланд България ” Иван Чернев пуснал вътрешни мейли до чиновниците с инструкции да не се тормозят от нищо, тъй като това били офанзива от съперници, а разкритията за измами с мръвките – подправени вести.
 Таблицата подправена ли е, господин Чернев?

По този мотив
Narod.bg пита господин Чернев дали тази таблица от счетоводните документи на компанията е подправена? И дали не споделя истината – че „ Гарантмес ” доставя голямата част от месото във веригата на по-високи цени, без да е производител и без да има нужната инфраструктура?

Ако таблицата е същинска, а далавераджиите не престават да са на работните си места, това значи ли, че и Иван Чернев е намесен в машинациите?
 Иван Чернев е изпълнителен шеф на „ Кауфланд България “ и би трябвало да е наясно със свинщините при доставките на месо


Отговорът на въпросите ще дойдат сигурно с идването на висшия управител от Германия, който ще разплете схемите и ще прекъсне порочната процедура наши и ваши да доставят храна с неразбираем генезис в „ Кауфланд ”, безапелационен е източникът на Narod.bg.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР