Разкритията и ужасното обвинение идва 26 години след инцидента, случил

...
Разкритията и ужасното обвинение идва 26 години след инцидента, случил
Коментари Харесай

Разтърсващо! Изн*силиха Брутално Обичана Гимнастичка! Златното Момиче Е Поругано От Известния

Разкритията и ужасното обвиняване идва 26 години след случая, случил се през 1991 година в Щутгарт. Украинката Татяна Гуцу, тогава на 15 и състезателка в отбора по спортна гимнастика на Съюз на съветските социалистически републики, написа във фейсбук признанието си.

А то е, че на въпросното състезание в Западна Германия, тя е изн*силена в хотела от Шчербо, който е беларусин и също е бил част от руския отбор. Жертвата тогава е била на 15 години, а причинителят - на 19.

" Събрах храброст след 27 години - написа в обществените мрежи живеещата в Съединени американски щати украинка (всъщност са 26). - Татяна Торопова, която считах за най-хубава другарка в тима, благодаря ти, че не събра храброст тогава, когато най-вече имах потребност. Не, значи не. Ти беше там и чу всичко, само че не направи нищо да ме защитиш.

Рустам Шарипов, благодаря ти, че беше страховит другар на твоя другар и не ме отбрани от него, а аз бях едвам на 15.

Виталий Шчербо - чудовището, поради което бях в клетка. Знам, че ще се защитиш от тези думи. Но моите доказателства са доста по-силни от твоите думи. Не можеш да ме сломиш към този момент. "

Разкритията гръмнаха из медиите освен в някогашния Съюз на съветските социалистически републики, където гимнастикът е легенда. Той е притежател на цели 6 златни олимпийски медала, както и на 9 международни трофеи през 90-те години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР