Разкритият миналата пролет SUV Maybach EQS е новото попълнение в

...
Разкритият миналата пролет SUV Maybach EQS е новото попълнение в
Коментари Харесай

2024 Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Разкритият предходната пролет SUV Maybach EQS е новото попълнение в гамата на Mercedes за 2024 година, а автомобилният производител удостовери начална цена от 181 050 $.

Има единствено един клас - EQS 680 SUV, само че има доста варианти, които бързо ще надуят цената над 200 000 USD.

Всички версии се оферират с еднакъв задвижващ елемент, в този случай с двумоторно задвижване на всички колела с оптималната мощ 649 к.с. или задоволително за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди и оптималната скорост от 210 км/ч.

 width=

Макар че тези числа не са по никакъв начин за занемаряване, акцентът тук е върху комфорта. Например автомобилът се предлага общоприетоо с пневматично окачване с непрестанно регулируеми амортисьори, уредба Burmester 4D Surround с 15 високоговорителя и Dolby Atmos, както и 56-инчов интерфейс за ръководство Hyperscreen на Mercedes, който сплотява няколко екрана в едно цяло. Един от екраните е за информационно-развлекателната система, която е настроена по този начин, че почти 80% от най-често употребяваните функционалности да са налични непосредствено от началния екран.

Купувачите на SUV EQS 680 могат да изберат и пакет за задни седалки Executive, който може да бъде прибавен гратис. Пакетът сменя общоприетата настройка от пет места и я заменя с четири, като задните седалки се състоят от две обособени места с достъп до сгъваеми масички, подгрявани и охлаждани поставки за чаши и подлакътник с отопление. Включен е и диспенсър за ароматизатори в салона.

 width=

Купувачите с спомагателни средства за харчене могат да прибавят дизайнерски пакет Maybach Night Series в композиция с пакета Executive за задните седалки. Този спомагателен пакет коства 25 000 $ и прибавя неповторими 21-инчови джанти, обшивка от орехова дървесина с шарка рибена кост, кожа напа, розовозлатни акценти в предните светлини и др.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР