Разкрития, свързани с двойното убийство на Дарина и едногодишното й

...
Разкрития, свързани с двойното убийство на Дарина и едногодишното й
Коментари Харесай

Нови разкрития за Викторио! Проговориха лекари, спасявали...

Разкрития, свързани с двойното ликвидиране на Дарина и едногодишното й дете, направиха незабавните медици, отзовали се на сигнала за простреляни мъж и дете след злокобния случай. Когато потеглят към адреса, всички от медицинския екип знаят за убийството в столичния квартал „ Надежда ”. Но не допускат, че точно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип идва 2 минути след първия.

„ Полицаите ни обясниха, че това е индивидът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Знаехме към този момент за случая, тъй като сътрудниците от дневната промяна бяха ходили на адрес в „ Надежда ”.

На място заварихме човек, гол до кръста, по очи с белезници. Имаше огнестрелна рана на главата непроникваща, само че беше в схващане. Когато го качихме той промърмори: „ Прострелях детето, прострелях детето ” два пъти и стартира да прави гърчове ”, споделя доктор описа доктор Марчел Стефанов от Центъра за незабавна здравна помощ пред Нова телевизия.

Викторио оцелява, бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял. Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР