Разкрития след гаврата в пловдивски молУбеждавали го, че ще стане

...
Разкрития след гаврата в пловдивски молУбеждавали го, че ще стане
Коментари Харесай

Излъгали момчето да участва в гнусния клип

Разкрития след гаврата в пловдивски мол
Убеждавали го, че ще стане прочут

Инфлуенсърите Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката остават 72 ч в ареста

Районна прокуратура в Пловдив повдигна обвинявания на инфлуенсърите Тодор Огнянов - Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и трансджендър момичето Емили Тротинетката за гнусния клип, в който се гаврят с 20-годишно момче със специфични просветителни потребности. Тримата ще дават отговор пред закона за безчинство с извънреден цинизъм и са арестувани за 72 часа.

На видеото, възмутило хиляди хора, се вижда по какъв начин Емили Тротинетката води на мотив момче, което лази и лае, споделя му “дай лапа ” и “дръж ”, след което хвърля празна чаша. Същото прави и Чеченеца, а в тяхната компания е и Тошо Куката.

Според районния прокурор на Пловдив Петър Петров на общ прочут на Куката, Чеченеца и Тротинетката е предоставено да откри елементарен за операции човек, с цел да изиграе ролята на куче и да бъде водено на каишка на публично място. Той се свързал с момчето и почнал да го увещава да се съгласи да се срещне с инфлуенсърите. Първоначално момчето отказвало.

“Все отново съумява да го придума да се срещне с трите лица, които след това бяха арестувани. Казали му, че ще стане ужасно прочут и да не се тормози, възползвайки се от добродушието му. Качват клипа Youtube, без даже да го покажат на потърпевшия ”, изясни районният прокурор на Пловдив. Ако бъдат приети за отговорни тримата ги грози до 5 година затвор. Чеченеца и Куката били осъждани, само че към този момент са оправдани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР