Разкрития по убийството на 31-годишната жена, чието тяло беше открито

...
Разкрития по убийството на 31-годишната жена, чието тяло беше открито
Коментари Харесай

Разкрития по убийството на 31-годишната жена, чието тяло беше открито във Варна

Разкрития по убийството на 31-годишната жена, чието тяло беше намерено във Варна през вчерашния ден. Заключението на аутопсията е, че тя е умряла след нанесени удари с корав предмет.

За убийството беше арестуван 39-годишният ѝ другар. При издирването на дамата, изчезнала на 1 януари, са разпитани десетки лица и са претърсени доста адреси.

Старата септична яма в двора на дома на арестувания, където е намерено тялото, е била извънредно добре замаскирана. Върху нея е била направена бамбукова горичка. В предишното дамата е била жертва на принуждение от страна на своя другар, което е документирано.

" Има издадена заповед за отбрана, която тя не е спазвала. Тя е издадена против него, той я е спазвал, само че тя не и е ходела в дома му. Независимо, че има издадена такава заповед ", съобщи шефът на ОДМВР-Варна старши комисар Атанас Михов.

Днес окръжният съд ще гледа мярката за неотклонение на задържания. Прокуратурата ще изиска непрекъснатото му задържане. До момента той не признава виновността си.

бТВ, новини
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР