Разкритието от тази седмица, че китайски милиардер и член на

...
Разкритието от тази седмица, че китайски милиардер и член на
Коментари Харесай

Покупката на милиардер, член на Китайската комунистическа партия, на близо 200 000 акра земя в САЩ предизвика двупартийно възмущение

Разкритието от тази седмица, че китайски милиардер и член на неговата комунистическа партия е вторият по величина задграничен притежател на земеделска земя в Съединени американски щати, провокира отвращение измежду политиците, които желаят да знаят за какво покупката на Чен Тиенцяо за 85 милиона $ беше загадка съвсем десетилетие.

Чен, съосновател на Shanda Interactive Entertainment, закупи близо 200 000 акра земеделска земя в Орегон през 2015 година на към 430 $ на акър, според Land Report, списание, което се концентрира върху частната благосъстоятелност върху земя в Съединени американски щати.

Въпреки това покупката му на повърхност не попада в държавните регистри за благосъстоятелност на земя от задгранични вложители, заяви Daily Mail в събота.

Собствеността на Чен върху земята излезе нескрито едвам тази седмица, откакто страната обществено уточни една от неговите компании като автентичен притежател на парцела, заяви Daily Caller за първи път.

50-годишният Чен също има градска къща в Манхатън за 39 милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР