Разкрити са 12 престъпления, трима души са привлечени като обвиняеми

...
Разкрити са 12 престъпления, трима души са привлечени като обвиняеми
Коментари Харесай

Спецакция в Павликенско: Разкриха 12 престъпления, трима души са с обвинения

Разкрити са 12 закононарушения, трима души са привлечени като обвинени и един е арестуван при спецакция в Павликенско , оповестиха от полицията.

Акцията за противопоставяне на престъпността в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и сигурността на придвижване се организира през вчерашния ден на територията, обслужвана от Районно управление-Павликени.

Проверките са били съсредоточени в Павликени, Бяла църква, Сухиндол и селата Върбовка и Димча. Установени са причинителите по 9 преписки, от тях седем за домови обири, един за заличаване и разваляне на непознато имущество и един за отнемане на автомобил.

Образувани са три бързи производства - едно за шофиране, след потребност на амфетамин и метаамфетамин и двама за потребление на неистинен свидетелства за ръководство на автомобил.

Трима души са привлечени, в качеството на обвинени - за кражба, за закана и за развъждане на наркотични субстанции. Един арестуван за срок до 24 часа.

Проверени са 54 автомобила, 100 жители и 27 адреса. Съставени са 9 акта и са наложени 24 санкции по фиш. Заснети са 20 видеоклипа за скорост. Връчени са пет електронни фиша.

Издадени са три заповеди за налагане на насилствени административни ограничения. Операцията е осъществена с присъединяване на чиновници от РУ-Павликени, Свищов, Горна Оряховица  и бранш „ Пътна полиция “ при ОД на МВР-Велико Търново.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР