Разкрита е съдбата на отвлечения в Русия украински изявен бандит

...
Разкрита е съдбата на отвлечения в Русия украински изявен бандит
Коментари Харесай

Руски бандити нахранили свине с тялото на свой украински колега

Разкрита е ориста на отвлечения в Русия украински изявен престъпник Юрий Василенко, който е главният обвинен по делото за убийството на някогашния народен представител в Държавната дума Денис Вороненков и на водача на партията „ Оплот ” (Опора) Евгени Жилин.
Версията за изгубването на Василенко е следена от изданието „ Росбалт ” с в правоохранителните органи.
 Украински боен шеф сподели какво му би трябвало за погром на Русия в Черно море Украински боен шеф сподели какво му би трябвало за погром на Русия в Черно море
Украинските военни и за момент не ги напуща фантазията да станат пълновластни владетели на Черно море, написа svpressa.ru. За задачата категоричн...
Според него, видният престъпник е похитен от групировката на Александър Сошников, прочут в престъпните кръгове като „ Сохатый ”. Те причакали гангстера край ресторант „ Базилик ” в Москва и се пробвали да го принудят да седне в тяхна кола.
Обаче Василенко, в предишното упражнявал бокс, оказал опозиция и се опитал да избяга. „ Сохатый ” го прострелял в крайници, след което с изтичаща кръв Василенко е напъхан в багажника, откарали го на повече от 500 км чак в Курск и го умъртвили.
Полицията задържала „ Сохатый ” и другите двама участници в нападението. При разпита всички обвинени отричали да знаят нещо за ориста на украинския разбойник. Изследването на полиграфа обаче посочило, че с тялото на убития са нахранени животни.
Според изданието, бандитите нахранили прасета – това демонстрира и фактът, че скоро след отвличането бандата на „ Сохатый ” се оказала на свинефермата.
 Кои са най-характерните черти на нарушителите Кои са най-характерните черти на нарушителите
Хората с незаконно държание имат разнообразни характерности, само че въпреки всичко някои от тях доминират. От съветската прокуратура са се наели да...
Медиите към този момент оповестиха, че в Русия е хванат и Александър Зикеев, също обвинен в отвличането.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР