Разкрит е индекс на престъпността на най-опасните градове в света

...
Разкрит е индекс на престъпността на най-опасните градове в света
Коментари Харесай

Разкрити са 50-те най-опасни града в света - и два от тях са в Обединеното кралство

Разкрит е показател на престъпността на най-опасните градове в света - като два града в Обединеното кралство, за жалост, се класират.

Лигата на градовете се оглавява от Каракас във Венецуела, който е първи в лигата на престъпността с 82,0 закононарушения против мизерните 18,0 във връзка с сигурността. Списъкът, формиран от компанията за данни numbeo.com, събира данни за международните градове и включва световни горещи точки и места, които може да се чака да бъдат рискови за посещаване или живеене.

Има няколко места в Обединеното кралство, които са включени които се считат за по-опасни от столицата на Англия, като Ковънтри има съмнителната чест да бъде най-опасният английски град под номер 41 в лигата. Втори в листата е Бирмингам (44-ти), до момента в който Манчестър е трети (99-ти) - до момента в който позицията на Лондон е 96-та в незаконната лига.

Световни градове като Южна Африка имат няколко високи ранглисти, идващи на 2-ро, 3-то, 4-то място в описите, а Бразилия също има висок резултат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР