Разкриха кражба на луксозен джип в София след спецакция, съобщиха

...
Разкриха кражба на луксозен джип в София след спецакция, съобщиха
Коментари Харесай

След спецакция: Разкриха кражба на луксозен джип в София

Разкриха кражба на първокласен джип в София след спецакция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Специализираната интервенция е осъществена в границите на подхванато следствие по сигнал на притежателя джипа - непознат жител.

Той потърсил помощ на 20 август, откакто е открил неналичието на транспортното си средство, паркирано в под земята гараж в жк. „ Изток “.



Установен е точният час на осъщественото закононарушение, последвала и информация от Групово дело „ Гранична полиция “ за мястото на укриване на автомобила - автосервиз на територията на Четвърто районно управление (на МВР).

В резултат на деликатно плануваната на 27 август спецоперация, е била подхваната инспекция на автосервиза . Криминалистите са разкрили откраднатия джип и то в миг на  пренабиване на идентификационния номер на рамата .

На място са арестувани трима столичани - с криминалисни регистрации , 54-годишен прочут за незаконно лишаване и укриване на МПС, телесна щета и обири, 50 годишен мъж - за обири и 25 годишен мъж - шофиране след приложимост на алкохол.

При претърсването са конфискувани голям брой и разнообразни по тип механически устройства, употребявани за обири на коли, заглушаване на GPS-сигнали и смяна на идентификационни номера на рами на МПС.

Тримата са привлечени като обвинени и са задържани за 72 часа.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР