Разкриха кой замери премиера със снежни топки навръх 3-ти март

...
Разкриха кой замери премиера със снежни топки навръх 3-ти март
Коментари Харесай

Русенец от Възраждане е замерял Кирил Петков със снежни топки на Шипка

Разкриха кой замери премиера със снежни топки точно на 3-ти март на Шипка.

Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера Кирил Петков на Шипка по време на тържествата за Националния празник 3 март.

Пепи Иванов, който е последовател на партия „ Възраждане “, самичък се похвали с дейностите си с пост в обществената мрежа, предава Русе Медиа.

Русенци, които познават младия мъж като основател на благотворителни акции, са сюрпризирани от случилото се. Част от хората считат, че държанието му е в несъгласие с концепцията на помагаш на хора в потребност. Именно Пепи Иванов дружно с другари от няколко години провежда акции „ Зарадвай възрастен в потребност “, като със събраните средства закупуват и разнасят хранителни артикули на хора в затруднено състояние.

Заради случая на Шипка министърът на транспорта Николай Събев обяви във фейсбук, че е поискал оставката на шефа на НСО, защото чиновниците на НСО на място не са реагирали съответно и не са задържали причинителите. Същото мнение изричат и последователи на премиера Кирил Петков, съгласно които е трябвало НСО да се намеси, защото както са хвърляни снежни топки, по този начин е можело да хвърчат и камъни. А това към този момент би основало сериозна заплаха за присъстващите публични лица на церемонията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР