Разкри се истината за смъртта на Кирил Маричков. Стана ясна

...
Разкри се истината за смъртта на Кирил Маричков. Стана ясна
Коментари Харесай

Разкри се истината за смъртта на Кирил Маричков, не е случаен инцидент!

Разкри се истината за гибелта на Кирил Маричков. Стана ясна повода за гибелта на именития рок музикант Кирил Маричков и тя не е инцидентно рухване. Оказва се, че лекари са го предизвестили да не пътува и никога да не излиза на сцена. Той е имал остарели контузии, които са почнали да се обаждат още отпреди месеци.

Всичко стартира преди 4 месеца, когато Маричков се спъва в шахта на улицата и при рухването чупи няколко ребра. Въпреки рекомендациите на медици да отсрочи идните си концерти, изпълнителят не стопира с участията.

Междувременно се обажда и остаряла контузия от предходна злополука, поради която прешлените му са съществено повредени. Следва интервенция и макар дългото възобновяване, положението му остава несигурно.

Българският артист, музикант и композитор Кирил Маричков умря на 11 октомври 2024 година при случай във врачанското село Селановци по време на подготовка за концерт, напомня SafeNews.

Маричков към момента е изпитвал замайвания от въпросните остарели контузии и интервенции, които най-вероятно са предизвикали рухването му на сцената в Селановци. Музикантът удря главата си съществено и по време на пътуването до болничното заведение, издъхва в колата за спешна помощ. Валди Тотев споделя, че музикантът е стъпил в калъф на китара малко преди този момент, само че това надали е станало причина за случая. Според очевидци, той е полетял от метър и половина височина от сцената. Само по себе си това не е съдбовно, тъй че малко след гибелта му стартира следствие за същинската причина.

В собствен доста прочувствен пост във Facebook групата прикани да се молим за него и за оздравяването му.
Покрай новината стана ясно и че Маричков страда от изострена дискова херния и точно тя е провалила и присъединяване му в американското турне на „ Фондацията “.

„ Щурецът “ се завърна незабавно от Съединени американски щати заради обострена дискова херния, писа тогава SafeNews.

„ Надявам се болките да отшумят, върша каквото мога “, съобщи той във връзка заболяването си.

 

 

Източник – Intrigi.bg

 

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР