Разкри се голямата мистерия за Сървайвър, а именно кога е

...
Разкри се голямата мистерия за Сървайвър, а именно кога е
Коментари Харесай

Ваня Джеферович се намести като водещ

Разкри се огромната тайнственост за " Сървайвър ", а точно по кое време е страта на шоуто и кой ще бъде водещ. Противно на упованията, досегашното лице на формата Владо Карамазов е пратен в пенсия и на негово място ще бъде човек, който е тясно обвързван с шоуто от години. 

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението " Сървайвър " ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир.



За водещ продуцентите този път са избрали някогашният футболист Ваня Джаферович, който е печелил един от сезоните и потвърди, че няма еднакъв в правенето на тактики. А по всичко проличава, че Джаферович обича да бъде под светлините на прожекторите и обиколи всички риалити формати, които се излъчват в родния ефир. 

Той ще съпроводи участниците от двата тима - " Известни " и " Войни ", през най-дългото досега в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб борби и ще играят по този начин, че да завоюват на своя страна освен останалите участници, само че и феновете, които този сезон ще имат решителен глас в това кой да продължи напред и да завоюва огромния край. След премиерните епизоди " Survivor ” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР