разкри какво е казал на съотборника си в Ливърпул Мохамед

...
разкри какво е казал на съотборника си в Ливърпул Мохамед
Коментари Харесай

Мане разкри какво е казал на Салах след края на финала

разкри какво е споделил на съотборника си в Ливърпул Мохамед след трагичния завършек на финала за Купата на африканските народи, в който Сенегал излъга Египет след осъществяване на дузпи. След мача в обществените медии се появиха фрагменти с двамата нападатели и по какъв начин Мане утешава.
 Мане направи всичко допустимо, с цел да утеши просълзения Салах Мане направи всичко допустимо, с цел да утеши просълзения Салах
" Казах му, че той си остава страховит футболист и за мен е наслаждение да играем дружно в един клуб. Изпитвам голямо почитание към него, той даде всичко от себе си за страната си. За страдание той не завоюва, само че това не значи, че всичко е завършило за него. Казах му също, че към момента му предстоят доста неща за печелене, в това число Купата на африканските народи през 2023 година. Те имат млад тим, тъй че може би ще сграбчен трофея един ден ", показа пред beIN SPORTS Мане.

Sadio Mane says Mohamed Salah "will come back stronger " ❤️
— GOAL (@goal)
" Той е първенец и знае, че тази загуба няма да го тормози прекалено много, тъй като това не е за първи път и е част от играта. Знам, че той е доста мощен. Ще се върне по-силен ", добави, само че пред Goal.com, Мане.

Снимка: BBC Sport
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР