разкри, че ще бъде много внимателна при избора на следващата

...
разкри, че ще бъде много внимателна при избора на следващата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Ще внимавам много при избора на нова любов

разкри, че ще бъде доста деликатна при избора на идната си обич в разгара на дълга и сложна правосъдна борба за настойничество и много.
В изявление за „ E! Нюз “ тя приказва за опцията да стартира нова връзка след раздялата с Брад и правосъдната борба за настойничество над децата им. 45-годишната актриса показа, че от дълго време е сама и разкри, че децата й оказват помощ в самотното майчинство.
 Анджелина Джоли с нова обич Анджелина Джоли с нова обич
Въпреки че мъката към развода с Брад Пит към момента не е завършила, Анджелина Джоли си е намерила ново гадже, оповестяват задгранични...
Анджелина, която има деца Мадокс (19), Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Нокс и Вивиен (12) от брака си с Брад, съобщи: „ Няма нищо ново на любовния небосвод. Отдавна съм сама “.
Анджелина, която промотира най-новия си филм „ Those Who Wish Me Dead “, приказва за развъждането на децата си като самотна майка.
„ Имам шест доста способни деца. Когато се събудя заран, първата ми мисъл е да се уверя, че са добре. Най-важното е, че те са душевен добре ", сподели тя и добави, че избора на функциите ѝ се е трансформирал през последните години.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР