Разкрепостена авиокомпания предлага наем на самолет за 45 минути и

...
Разкрепостена авиокомпания предлага наем на самолет за 45 минути и
Коментари Харесай

Разкрепостена авиокомпания пусна самолет за оргии, пътниците – по прашки


Разкрепостена самолетна компания предлага наем на аероплан за 45 минути и декларира, че пасажерите могат да се качат на борда единствено по прашки и долни дрехи, стига да дойдат в точния момент.

Повечето от нас са чували за клуб „ На една миля във въздуха “. Така на диалект и с известна доза горделивост се назовават хората, съумели да вършат секс на борда на летящ аероплан. За мнозина тези истории са единствено празни хвалби, само че за други те звучат много завладяващо и те се пробват да ги осъществят.



Снимка: tiktok.com/@love_cloud_vegas

От друга страна, обаче, стюардите и стюрадесите по всякакъв начин се пробват да попречат на такива инициативи по време на полет, които се вършат най-много в тоалетната.

Във Англия, да вземем за пример, е нелегално да се прави секс в обществена тоалетна, в това число и на аероплан.

Компанията Love Cloud Vegas, обаче, предлага изцяло законна опция да реализиране на тази фикция посредством наемане на аероплан, който лети към Лас Вегас. На борда има легло и пасажерите могат да вършат секс без да ги е боязън, че ще ги заловен, оповестява „ Дейли Стар “.

Двойките могат да намета аероплан на Love Cloud за 995 $ и да се развихрят на особено инсталирано5о легло, до момента в който 51-годишният водач Антъни Блейк прави кръгчета в небето със слушалки на ушите.



Снимка: tiktok.com/@love_cloud_vegas

В серия от клипове компанията сподели свои разгорещени пасажери, които се качват на борда по прашки и сутиени.

„ Винаги занимателна и гореща среща, можете да се появите в публично облекло или по прашки. Стига да се появите в точния момент “, показват от компанията.

Има опция за наемане на самолета за час и половина против 1495 $. Предпазните колани могат да се махнат две минути след излитането.

Пилотът Блейк изясни, че има всевъзможни хора, които се пробват да вършат секс в самолета – от възрастни двойки до младоженци и даже суингъри.

Веднъж той возил двама пасажери, които „ хванали съпрузите си да изневеряват – един с различен “, по-късно подписали документите за бракоразвод и се срещнали във Вегас без да се познават.

„ При идването мъжът я прегръщаше отдалече и не изглеждаха доста близки. След полета ги снимах, пъхнали език в гърлото на другия. Той я сграбчи за гърдата и двамата демонстрираха междинен пръст. След това изпратиха фотосите на някогашните си “, описа той.

Интериорът на дребния аероплан е с първокласни кожени седалки, доста възглавници, легло и червени секси завивки. Можете да гледате през прозореца към града изпод... в случай че не сте заети с друго.

Гостите могат да си поръчат в допълнение шампанско, ягоди с шоколад и даже повече хора. Всеки аероплан може да носи до 400 кг, тъй че можете да качите двама, трима или даже повече хора на борда.



След като кацнете, получавате документ за клуб „ На една миля във въздуха “, с цел да можете да докажете, че сте част от него.
Fan Date, you’d better like and follow this one. Who knows…. You could be next
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР