Разкошната Мила Кунис се утвърди като една от най-успешните и

...
Разкошната Мила Кунис се утвърди като една от най-успешните и
Коментари Харесай

Мила Кунис: Не само в Холивуд има секс скандали

Разкошната Мила Кунис се утвърди като една от най-успешните и атрактивни млади актриси през последните години. Родена в някогашния Съюз на съветските социалистически републики в фамилията на украински евреи, тя съумя да се наложи с функции главно в сантиментални комедии, само че и в трагични шлагери като „ Черния лебед “ се трансформира в интернационален секс-символ. Новият филм на Кунис се споделя „ Палави мамчета 2 “ и се чака присъединяване на Кунис да бъде една от главните аргументи за упования от анализаторите финансов триумф на комедията.
 блага кунис  блага кунис  блага кунис  блага кунис
– Продължението на „ Палави мамчета “ наблюдава централните персонажи във времето към Коледа. Какви са Вашите детски мемоари за зимните празници?

– Аз съм родена и израснала в комунистическия лагер. В Съюз на съветските социалистически републики не се случваше доста по време на Коледа. Живях в съюза седем години и нямам изключително хубави мемоари от там, в случай че би трябвало да съм почтена. Живяхме в беднотия и имахме ужасно доста грижи, паники и проблеми. Последното нещо, за което сме мислили е по какъв начин да декорираме коледното дърво през декември. Когато се преместихме в Съединени американски щати, видях целия искра на сезона и разкоша, който съпровожда коледните празници. Родителите одобриха и заобичаха американския метод на живот още с първия ден, в който стъпиха в тази страна. Нямаше значение, че сме евреи. От една страна за доста хора Коледа е време за взор обратно и във вътрешността, за молитва. Но в моята къща е време за голямо празненство. Купуваме огромно изкуствено дърво, пеем песни. Декорираме го с уста и очи. Имаме и друго – по-ново – което е илюминирано с съвременни светлини. След като се омъжих, празниците станах още по-приятни и забавни. Понякога пътуваме до Айова при фамилията на мъжа ми и честваме с тях. Прекрасно е по Коледа.

– Как бихте се определили през днешния ден – повече като западен човек или към момента пазите своето източно завещание и съветски корени?

– Определено съм западен човек. И това си проличава даже по време на зимния сезон и празниците – къщата ми е цялостна с всевъзможни украшения. Някои са крещящи и кичозни, само че са занимателни и способстват за празничното чувство. И аз се гордея с това. Определено не сме сноби, когато става въпрос за домашни украшения. Гирляндите са на всички места, целият дом е осветлен от вътрешната страна и извън. Имаме си специфична машина за снежинки. Все отново живеем в Лос Анджелис, където не вали сняг.

– Жените обисновено са представяни като благи и деликатни създания в множеството холивудски филми, само че в „ Палави мамчета 2 “ обстановката е трагично друга. Филмът е цялостен с крайни и провокативни подиуми, и рисково държание. Добре ли Ви се отрази смяната на тона?

– Разбира се. И по този начин би трябвало. Да отидеш до прекаленост в правенето на филм, да представиш по-провокативни персонажи и обстановки е огромна веселба, признавам си. Защо единствено мъжете би трябвало да имат разрешение да го вършат. Никога не съм разбирала тези неписани правила. Затова и заглавието на кино лентата е „ Палави мамчета “, а не „ Смирени мамчета “, „ Тихи мамчета “ и нещо от този жанр. Цялата концепция зад кино лентата е да си прекараме прелестно и да разсмеем публиката с нашите крайности.

– На какво се дължи съгласно Вас взривът на по-палави женски комедии напоследък?

– Отговорът на този въпрос се знае най-добре от филмовите студия. За тях са значими облагите и тези филми явно са финансово сполучливи. Интересът към тях непрекъснато се усилва. И до момента в който това е по този начин, можете да бъдете уверени, че студията ще не престават да създават артикули като „ Палави мамчета “. Хората в промишлеността не са глупави – те мислят с калкулатор в ръка и постоянно взимат решения с числа в главата си.

– Напоследък сте по-ангажирана с продуциране. Какво Ви накара да стъпите в тази сфера на филмовия бизнес?

– Обичам да продуцирам и с две приятелки си направихме прелестна кино и тв компания. Те са прелестни. Кръстихме продуцентската си къща “Orchard Farms ”. Преди три години продадохме 14 сериала. Успехът е значим, крайният резултат от работата е от извънредно значение, само че за мен самият развой е най-удовлетворяващ. Развиването на концепциите ме изпълва с ентусиазъм.

– Как съчетавате майчинството с работата в киното?

– Трудно е, само че се пробвам да го върша, да уравновесявам, да бъде добра майка и експерт. Така съм си провела всекидневието, че да мога да заведа децата си на учебно заведение и даже да ги прибера. Засега ми се получава добре.

– Публиката одобри топло първия „ Палави мамчета “. Проследихте ли реакциите на феновете?

– Не, не съм ги проследила. Аз нямам профили в обществените мрежи. Защото в случай че би трябвало да прочетеш положителните неща, ще би трябвало да прочетеш и неприятните. Знаете, тези в действителност рисково негативни, наситени с ненавист обидни ревюта и рецензии. Аз не бих желала да попадам на такива мнения, които да ме карат да се усещам зле.

– Вие сте в шоубизнеса от детска възраст. Бихте ли одобрили и вашите деца да стартират да се занимават с реклами, кино и телевизия от рано?

– Не. Определено не бих разрешила на децата си да влязат в шоубизнеса. Харесвам това, което върша, никой не ме е карал принудително да влизам в шоубизнеса. Родителите ми желаеха да остана в учебно заведение и да продължа своето обучение. Но в този момент обстановката е друга. Истината е, че и аз не желая да им натрапвам метод на живот, само че се надявам, че те не биха избрали моя път.

– Всички в шоубизнеса приказват за секс абсурда в Холивуд, обхванал цялата промишленост след десетките обвинявания против продуцента Харви Уайнстийн. Днес да си актриса напряко наподобява рисково. Това тормози ли ви?

– Да. И в случай че щерка ми реши да се занимава с кино ще и сложа защитен непорочен колан. Шегата настрани, считам, че тези проблеми съществуват във всички промишлености и професионални сфери, освен в нашата. Просто в шоубизнеса всичко е по-шумно и сега фокусът е върху нас. Така е организиран светът. Но се гордея, че пребивавам в страна, в която дамите имат опцията да приказват обществено за тези проблеми и да изразят своята позиция без боязън. Защото има доста общества, където бесят и убиват дамите с камъни. Това се случва и до през днешния ден. Затова обичам моята страна – тук можеш да приказваш свободно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР