Разкошната коса има своето ново райско кътче. Ще откриете всичко

...
Разкошната коса има своето ново райско кътче. Ще откриете всичко
Коментари Харесай

Раят на косите е в новия магазин на Магама

Разкошната коса има своето ново райско кътче. Ще откриете всичко належащо за нейната хубост, дължина и цвят в новооткрития магазин на Магама на адрес София, бул. Патриарх Евтимий 51!

 

На едно място ще имате опция да изберете от безчет снадки за коса, като стикери, кичури, треси в най-разнообразни цветове и дължини!

Какво по-хубаво от това да се подготвите с удължена коса тъкмо за баловете!

Имаме и още една изненада! На място може да се възползвате и от разкрасителна услуга, като слагане на коса или сешоар!

В уютното пространство има обособен ъгъл за фризьорски услуги, където на място може да изпробвате определена от вас коса или перука!

Изборът сигурно няма да е елементарен, за това тъй като не може да се спрете единствено на едно предложение!

Развихряйки концепциите и желанията всяка дама желае най-малко един път да се види с руса или блестящо алена коса!

На място може да изберете перуки в разнообразни дължини и цветове, както от натурален косъм по този начин и от последните софтуерни решения като синтетични фибри с мемори резултат!

Като споделяме раят за вашата коса, то това е самата истина. Продукти за хидратация или поддържане за луксозни коси ви чакат с извънредно понижение! Възползвайте се от промо офертата и поглезете вашите  скъпоценни кичури с 15% понижение на всички артикули с марка #Kadiffe! Дългите коси ще се радват на богати подхранващи шампоани и маски, а за по-фините сме избрали освежаващи артикули!

В богатия избор от оферти в новооткрития магазин на Патриарх Евтимий 51 ще намерите опашки от натурален косъм както и закачливи аксесоари за повече цвят като пера или цветни стикери!

За заключителен свършек на прическата всяка дама може да избере от специфичните преси и сешоари за оформяне! Ние сме експерти и грижата за хубавичко коса постоянно е преди всичко!

 

Очакваме ви!

*В магазина ще намерите всичко належащо за професионално слагане на снадки за коса, като лепенки, кератин, капси, топли клещи и принадлежности за събаряне на снадки за коса!

Магазин – София, бул. Патриарх Евтимий 51
Тел. 0898778137
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР