Разкопани улици, а хората дишат мръсен въздух – това са

...
Разкопани улици, а хората дишат мръсен въздух – това са
Коментари Харесай

Важното за твоя град: Мръсен въздух и разкопани улици - какви са проблемите на Стара Загора?

Разкопани улици, а хората дишат замърсен въздух – това са единствено част от проблемите, които жителите на Стара Загора откроиха като належащи за идната нова локална власт.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град. Кореспондентите на bTV в страната търсят отговор на въпроса кои са най-големите проблеми пред локалната власт? На въпросите отговаряте вие – жителите.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град

По думите на старозагорци из целия град има доста разкопани улици - както основни, по този начин и междублокови. По този метод са принудени да дишат прахоляка, който идва от ремонтите. 

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град

Майка описа, че мъчно минава с детската количка и е доста прашно. Други хора пък описаха, че не е основана добра организация, тъй като няма табели за ремонтите и хората не знаят от кое място да минат.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg ще обрисува проблемите в регионалните градове, а на въпросите отговаряте вие - жителите

Друг проблем, който показаха старозагорци, е мръсният въздух. Някои от тях имат машини за филтриране на въздуха у дома. Според други причина за мръсния въздух е и полигонът " Змейово ".

Какво още споделиха хората в Стара Загора - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР