Разклатеното здраве на Слави Трифонов го е накарало да преосмисли

...
Разклатеното здраве на Слави Трифонов го е накарало да преосмисли
Коментари Харесай

Краят на Слави Трифонов като тв водещ дойде!

Разклатеното здраве на Слави Трифонов го е предиздвикало да премисли живота си и да реши да почива малко повече. Затова Дългия към този момент ще бъде единствено продуцент на „ Шоуто на Слави “, а водещ остава Иво Сиромахов, написа в. "Уикенд ".

Сценаристът заместваше шоумена в последните седмици от последния сезон на предаването. Това трябваше да бъде единствено краткотрайна рокада, до момента в който титулярът се възвърне от интервенция на крайници, само че нещата са се трансформирали.

Слави Трифронов мислил доста и решил, че не може да продължава с цялото това натоварване. Просто годините му към този момент не му разрешават да работи толкоз доста, колкото преди.

От 20 години насам Слави е продуцент и тв водещ на лични продукции. Паралелно с това той е и артист, който постоянно провежда турнета и концерти.

Всичко това натоварва и разумно Дългия е решил да понижи темпото. Той резервира шоуто си, само че към този момент ще работи повече зад кадър

По този метод той ще облекчи положението си с очите. От много време зрението му се утежнява поради прожекторите, пред които стои всяка вечер. Това е повода да постави очила.

Няма подозрение, че с новия си метод на работа Слави Трифонов ще облекчи доста живота и най-много здравето си. Скоро ще навърши 51 година и би трябвало да мисли за старините си.

Тъй като по този начин ще му се отвори повече свободно време, се чака тв продуцентът да се захване по-сериозно с политическата си активност. Засега няма изгледи да направи партия, само че има клюки, че ще направи придвижване и ще взе участие с него в идващите избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР