Разказвали сме ви за Джина Стюард! Дори сме ви я

...
Разказвали сме ви за Джина Стюард! Дори сме ви я
Коментари Харесай

Най-секси бабата замрази тялото си на - 110 градуса! Джина споделя своите тайни за красота

Разказвали сме ви за Джина Стюард! Дори сме ви я и показвали. Става въпрос за дамата, която неслучайно си е спечелила прозвището на най-секси баба. Тя не е като останалите баби. Тя е инфлуенсър и прави всичко по силите си, с цел да наподобява съвършено.

Виж още: Скромна, амбициозна и доста красива: Това е Александра, сестрата на Сузанита!

Е, неотдавна Джина се подложи на нова намеса, с която замрази тялото си, въпреки и за малко време. И с цел да не бъде упреквана, че лъже или си измисля нещо, тя документира процедурата:

Виж още: Лукс за милиони в дома на Демет Йоздемир! Карантината във вилата на актрисата - същинска фантазия

49-годишната инфлуенсърката се подложи на процедура, с която в продължение на 3 минути бе изложена на температура от -110 градуса по Целзий! " Това е безусловно по-студено и от Северния полюс ", написа тя в Instagram. 

Виж още: Михаела Маринова: Има компликации от самото начало, такава е играта

За какво прави всичко това? Процедурата има страховит резултат върху кожата и в частност колагена в нея. Подмладява, подтиква именната система, а всяка една такава сесия, въпреки и от 3 минути, гори до 800 ккал.! 

Виж още: Считаме ги за боклук, само че в действителност са супер храни! Защо да не хвърляте тези артикули?

Всъщност криотерапията, както се споделя тази процедура, е една от обичаните на на Джина. Тя нееднократно е споделяла, че безусловно се опасява от ботокса и не би си го предизвикала. Причината е тривиална - боязън я е от игли! Любим козметичен артикул на най-секси бабата пък е маслото от шипки. Използва го ежедневно като част от своята антиейндж рутина. Продуктът е наличен на всеки пазар, хидратира, възвръща кожата и озарява. 

Виж още: Звездите, на които им е казвано, че би трябвало да отслабнат

За да наподобява по този метод, Джина се храни високопротеиново. Любимите ѝ храни са пилешкото месо, броколи, сладостен картоф. Кафето е неизменимата ѝ напитка, тъй като и за него има вяра, че работи подмладяващо. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР