"Разказвачът на приказки" среща възпитаници на монтански детски градини и

...
"Разказвачът на приказки" среща възпитаници на монтански детски градини и
Коментари Харесай

Писатели се срещат с деца и ученици в Монтана, Видин и Лом

"Разказвачът на приказки " среща ученици на монтански детски градини и съществени учебни заведения с български писатели. Инициативата започва от 1 ноември в цялата страна и на територията на общините Монтана, Лом и Видин.
Живите срещи на създателите с децата ще се състоят при съблюдаване на всички наставления и протоколи за сигурност при работа с децата в условия на COVID-19, разгласи "Разказвачът на приказки " Константин Кирил Иванов.
"Това, което вършим, е да намерим най-хубавия, подобаващ, забавен, занимателен и пораждащ любознанието и вниманието на децата метод, да четеш най-много български детски книги ".
Живите срещи на създателите с децата са и страст, и опция да видиш човек, който е написал книгата, която държиш в себе си и да му зададеш всички въпроси, които ти хрумват, разяснява самодейността Константин Кирил Иванов.
"Всяка една среща е придружена с пътуващата книжарница на "Разказвачът на приказки ". След срещите децата постоянно могат да си вземат подпис от създателя, само и единствено при утвърждение от страна на родителите, несъмнено. Да си закупят тази книга на преферентна цена. Всички книги на създателите са на по-ниски цени от оповестената на корицата нормално. Затова преди създателя да гостува в даден клас, ние оставяме или изпращаме авансово книги на създателя, тъй че да могат децата да четат от нея, да се срещнат с нея, родителите да я прегледат ".
Партньори на самодейността за поощряване на детското четене "Разказвачът на приказки " са над 130 български създатели на детска литература, носители на национални и интернационалните награди. В Монтана децата ще се срещнат с повече от 30 писатели. Тези срещи са и една опция книгите на създателите да стигнат до домашните библиотеки на дребните читатели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР