“Разкази от корена ще се нарича първият самостоятелен сборник на

...
“Разкази от корена ще се нарича първият самостоятелен сборник на
Коментари Харесай

Полицайка дарява приходите от първата си книга на семейства с репродуктивни проблеми

“Разкази от корена ” ще се назовава първият независим алманах на проверяващия служител на реда Кристина Палазова. Книгата ще бъде издадена с благородна идея. Всички доходи от продажбата на сборника с разкази ще бъдат дарени за подкрепяне на фамилии с репродуктивни проблеми, сподели в ефира на Дарик радио авторката.

Кристина Палазова написа от скоро, само че към този момент има няколко извоювани литературни състезанието и номинации. Със своя роман “Дар от праскови ” тя се класира в топ 10в петото издание наНационалния конкурс за пай роман “Мостове ”.Кристина Палазова получи специфичната награданаДарик радио - медиен сътрудник на креативната конкуренция.



Темата на състезанието беше „ Шегите на Фортуна “. Тя въодушеви 58 създатели от цялатастрана, на възраст от 19 до 66 години. Литературната конкуренция се организираот Дамски писателски клуб „ Фортуна ”, клуб „ Мечтание ”, Фондация „ Русе – град на свободния дух ”.

Разказите наКристина Палазова се отличават с дълбочинана общочовешките тематики в тях и с лекотата на писаното слово на авторката. Историите придвижват читателя в чудния святна прочувствените йгерои. Първата й книга е въодушевена от тематиката за родовата памет, а множеството от разказите са свързани с Родопите.

Линккъм описа “Дар от праскови ”:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР