Разказани са много истории за първите срещи на Япония с

...
Разказани са много истории за първите срещи на Япония с
Коментари Харесай

Преглед на Rise of the Rōnin: Пътешествие през насилствената история на Япония

Разказани са доста истории за първите срещи на Япония с външния свят. По-малко фокус върху въздействието, което решението оказа и по какъв начин то промени японското общество.

Възходът на Rōnin на Team Ninja прави тъкмо това, до момента в който виждаме Япония, завършена от въздействието на други народи като Обединеното кралство, Франция и Съединените щати.

Историята стартира с американски кораби, надвиснали край крайбрежията на Йокохама, до момента в който американският военноморски офицер Матю Пери и флотът му се завръщат, с цел да сключат договорка с ръководещия шогунат Токугава.

По време на пътуването си срещате по-големи от живота герои като Ryoma Sakamoto (кръстен на самурай от действителния живот), Igashichi the Tinkerer и известната гейша Taka Murayama.

Вашият воин е Rōnin (самурай без лорд или господар), които са избягали със своя Блейд Туин, до момента в който селото им е изгорено до основи.

Вие и вашата спътница упражнявате дружно под управлението на умел ковач, който ги учи по какъв начин да се оправят сами.

Нещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР