Разказана от един от най-пленителните презентатори на Viasat History Дан

...
Разказана от един от най-пленителните презентатори на Viasat History Дан
Коментари Харесай

Истинската война на тронове по Viasat History, Династията на Тюдорите по Epic Drama

Разказана от един от най-пленителните презентатори на Viasat History Дан Джоунс, „ Истинската война на тронове “ стартира в понеделник, 30 април, в четири следващи нощи от 22:00. Това са епичните битки в бурните епохи на образуването на ранна Европа, които засягат генерации и към момента ни вълнуват - задоволително е да си спомним безбройните филми и сериали по тематиката: " Прокълнатите крале ", " Династията на Тюдорите " и, несъмнено, тв сензацията Game of Thrones, неведнъж коментиран от историка Дан Джоунс.
" Династията на Тюдорите " с Джонатан Рис Майърс (Vikings, Dracula), Натали Дормър (Game of Thrones) и Хенри Кавил (Justice League) се завръща на дребния екран по Еpic Drama, новият дом на епичната драма в фамилията на Viasat History & TV1000, от 11 май, всеки петък в 22:45.
Още един харизматичен презентатор – артистът Джеръми Айрънс – ще опише на феновете на Viasat History историята на „ Светецът и Султанът “ на 8 май, вторник, от 21:50. Моментът, в който християнски просветител (Франциск от Асизи) и султан (Ал-Камил) се срещат на бойното поле по време на кръстоносните походи. Не пропускайте да видите до какво води това.

Истинската война на тронове
От понеделник, 30 април, в 22:00
Сезон: 1
Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Real War of Thrones

В бурните епохи на образуването на ранна Европа, жадни за власт фамилни династии се борят за владичество над континента. Те минават с кръв и меч през бойните полета - само че същинските войни са комплицирани, персонални битки за власт, водени скрито. Историята споделя Дан Джоунс , един от най-пленителните презентатори на Viasat History.
Зад каменните стени на замъците живее целия свят на стратегически съюзи, прелюбодейства, заприказва, измами и убийства. Безмилостни интриги раздират доста от именитите фамилии и дефинират метода, по който те ръководят своите империи. В играта на власт и завоевания нищо не е немислимо, тъй като тези, които са коронясани в светлина, скоро изчезват в сенките.
Епичните битки не стопират през вековете и засягат генерации и към момента ни вълнуват - задоволително е да си спомним безбройните филми и сериали по тематиката: " Прокълнатите крале ", " Династията на Тюдорите " и, несъмнено, телевизионната сензация Game of Thrones, неведнъж коментиран от историка Дан Джоунс.
Открийте по какъв начин жаждата за власт и човешките пристрастености дефинират образуването на европейските народи.

Султанът и светецът
Вторник, 8 май, в 21:50
Брой епизоди: 1 x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Sultan and the Saint

Исторически документален филм, който показва драматизиран роман за момента, в който християнски просветител (Франциск от Асизи) и султан (Ал-Камил) се срещат на бойното поле и откриват, че имат повече общи неща между тях, в сравнение с такива, които ги разделят. Срещата се състои по време на кръстоносните походи и води до помирение, което трае впечатляващите осем години.
Историята споделя Джеръми Айрънс.


Династията на Тюдорите
Петък, 11 май, в 22:45 ч.
Жанр: Политика и власт
Година: 2007
Сезон 1: 10 x 60 мин.
Режисьор: Майкъл Хърст
В функциите: Джонатан Рис Майърс (Vikings, Dracula), Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър (Game of Thrones), Джос Стоун, Тамзин Мерчант, Джоели Ричардсън, Хенри Кавил (Justice League)

Първият сезон завоюва милиони фенове по целия свят. Не единствено актьорският състав обра овациите и премиите, само че поредицата се отличи и с неповторимия дизайн на костюмите, артистичната си постановка, музика, операторско майсторство и образни резултати.
От самото начало на 40-годишното си царуване, британският крал Хенри VIII е монарх с безразсъдни упоритости и съвсем никакъв интерес към държавните каузи. Това го прави играчка в ръцете на неговия пръв консултант, плетящия интриги кардинал Томас Уолси, чиито упоритости да стане папа изцяло са го обсебили.
Желанието на крал Хенри за мъжки правоприемник и неспособността на брачната половинка му Катерина Арагонска да му роди подобен, слага ориста на империята на карта, подкрепя възхода на Ан Болейн - държанка, устремена към короната, и провокира кървава протестанстска Реформация, която подкопава първостепенната роля на католическата черква в Европа.
Въпреки заканите от всесилен папа в Рим, амбициозни и корумпирани монарси от целия континент и даже личните му хора, Хенри няма да се спре пред нищо и няма да се поколебае да прогони в заточение или убие най-близките си, с цел да реализира своите цели.

Отряд Хикс
Вторник, 1 май, в 22:00 ч.
Жанр: Войни
Година: 2015
Сезон 1 & 2: 18 x 60 мин.
Режисьор: Марк Елис, Стефани Моргенстерн
В функциите : Евелин Брошу, Джак Лаский, Уорън Браун, Торбен Либрехт, Лара Джин Чоростецки

Носител на Наградата на канадската колегия на писателите и сценаристите, вълнуващата шпионска поредност “обиколи” Европа, Северна и Южна Америка, Близкия Изток и Япония.
Премиерата на два сезона от завладяващата военна драма, " Отряд Хикс ", ще ви прикове към екрана този месец. Ще покажем историята на пет висококвалифицирани нови попълнения от Канада, Америка и Обединеното кралство. Те захвърлят елементарния си живот, с цел да се образоват за сътрудници в " Отряд Хикс " - свръхсекретна база на брега на езерото Онтарио. Агентите се спускат с парашут над вражеските линии, където ги чакат мъчения и изтезания. От елегантни хотели до окопи, те се впускат в една рискована задача, следвана незабавно от друга, ръководени от най-големите мозъци на " Отряд Хикс ".
Саботажи, бомби, оръжия и партизански отряди, избавителни интервенции, акции за илюзия и даже убийства - претърпяваме като че ли от първа ръка адреналина и ентусиазма от успеха, както и ужасяващия призрачен сън, когато блестящите идеали се сблъскат с действителността да участваш във война, в която няма правила.
Вдъхновена от забележителни персонални истории, поредицата " Отряд Хикс " споделя за произхода на шпионажа и ни вкарва в необикновен свят на искра, увереност и технологии. Виждаме зараждането на всеобщата агитация, първите борби против тероризма и героите, повели света към смяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР