Разходката през мразовитото, покрито със сняг селце Арендел от Замръзналото

...
Разходката през мразовитото, покрито със сняг селце Арендел от Замръзналото
Коментари Харесай

Disney търси голямо разширяване на тематичния парк в Калифорния, за да добави още потапящи атракции

Разходката през мразовитото, покрито със сняг селце Арендел от „ Замръзналото кралство “ или оживения, цялостен със същества метрополис „ Зоотопия “ може да е допустима един ден за посетителите на тематичните паркове на Disney в Калифорния.

Това е единствено в случай че Disney получи утвърждението на локалните управляващи да разшири своя курорт Анахайм през идващите четири десетилетия.

Предложеното уголемение няма да да усили отпечатъка на Disney от 490 акра (488 хектара) в Южна Калифорния или да промени това, което компанията към този момент има позволение да строи. Но може да помогне на компанията да създаде нови атракции. Те биха могли да слагат атракциони и благоприятни условия за развлечения на това, което сега е раздължен паркинг от 50 акра (20 хектара) — и да реалокират паркинга за Дисниленд в многоетажна постройка — като всичко това остава в рамките на курорт, заобиколен от жилищни квартали.

„ Знаем, че има истории, които към момента не сме разказали, като „ Wakanda “ или „ Coco “, или „ Frozen “ или „ Zoot...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР