Разходите за наемане на агент по недвижими имоти за покупка

...
Разходите за наемане на агент по недвижими имоти за покупка
Коментари Харесай

Правилата, които помогнаха за определяне на комисионните на агентите по недвижими имоти, се променят. Ето какво трябва да знаете

Разходите за наемане на сътрудник по недвижими парцели за покупка или продажба на дом може скоро да се трансформират, дружно с правила от десетилетия, които са помогнали за установяване на комисионните на брокера.

Промените в политиката могат да оказват помощ за стимулиране на ценовата конкуренция за услугите на сътрудниците и да понижат разноските за продавачите, които в този момент нормално покриват комисионната за сътрудника на купувача, както и тази на своите лични.

На собствен ред повече купувачи на жилища могат да бъдат изправени пред напън да заплащат комисионната на своя сътрудник от джоба си. Това може да бъде предизвикателство, изключително за купувачите, които към този момент имат финансови старания да създадат първична вноска и да покрият други предварителни разноски, свързани с покупката на жилище.

Все отново наблюдаващите на жилищния пазар споделят, че не може да се дефинира незабавно какъв брой е доста всички промени, които евентуално трансферират разноските за наемане на сътрудник към покупател на жилище, ще засегн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР