Разходите за живот на опустошените домакинства може да бъдат засегнати

...
Разходите за живот на опустошените домакинства може да бъдат засегнати
Коментари Харесай

Предупреждение Семействата може да бъдат засегнати от нови покачвания на цените на разходите за живот след въздушния удар в Йемен

Разходите за живот на опустошените семейства може да бъдат наранени от нова вълна на покачвания на цените, защото офанзивите на бунтовниците в Червено море може да продължат с месеци.

Всичко - от играчки и автомобилни елементи до австралийско вино и облекла може да бъде забавено. Сметките за сила също могат да се покачат, тъй като Обединеното кралство стана по-зависимо от вноса на газ от Катар след войната на Русия в Украйна.

BBC твърди, че моделирането на Министерството на финансите включва повишаване на цените на суровия нефт с повече от $10 за барел и 25% скок на природния газ. Заплахата от нови скокове на цените идва тъкмо когато инфлацията понижава. Тъй като разноските за доставка се усилиха повече от три пъти през последната седмица, някои компании минаха към въздушен транспорт на товари, който към този момент е безценен, а в този момент и повече.

Цените на петрола скочиха през вчерашния ден след ответните въздушни удари от Съединени американски щати и Обединеното кралство през нощта. Производителят на електрическ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР