Разгромяваща загуба с 0 на 15 преживя Канатица“ във Фермата“

...
Разгромяваща загуба с 0 на 15 преживя Канатица“ във Фермата“
Коментари Харесай

Разгром за Канатица“ във Фермата“

Разгромяваща загуба с 0 на 15 претърпя „ Канатица “ във „ Фермата “ след отборния елиминационен двубой на Арената, а загубата краткотрайно прекърши тима. Освен че се провали с гръм и тропот в конфликта против „ Елбетица “, аленият отбор остана и без един от най-сръчните си и аналитични играчи - притежателя на брандинг студио Иван Масларов, който носеше лидерски дух и влезе в предаването на bTV със поръчката, че има вяра в дорото, хората и трудолюбието. „ Трудно ми е да се разделя с „ Фермата “. Не чаках да си потегли толкоз рано, искаше ми се да преживея още малко страсти. Всичко, което се случва тук, няма по какъв начин да ти се случи в живота - да се събереш с хора, които в никакъв случай няма да видиш в ежедневето си, да живееш с тях 24 часа в денонощието, да се осланяш на тях, а те да разчитат на теб “, сподели участникът очевидно смутен, че се сбогува с приключението. 

Иван напусна предаването след гласоподаване и в двата тима, което се организира за първи път през този сезон. След конфликта на Арената четирима от съотборниците му в „ Канатица “ гласоподаваха против него. Основият им претекст беше, че в техния отбор са останали единствено две дами и е разумно да си тръгне мъж. Останалите четирима обаче дадоха вота си против учителката Теодора Тръндева, изнервени от нейната нерешителност. При това тъждество на гласовете „ Елбетица “ получи правото да реши кой от двамата да напусне, а изборът падна върху Иван. Зелените дефинираха вота си като стратегически предвид на идните борби за привилегии.

Тежкото гласоподаване беше предшествано от трагичния екипен двубой, в който „ Елбетица “ влезе с голям хъс за победа. В първата самостоятелна борба фитнес треньорката Ния Селиктар от зеления отбор мина през клаустрофобичен песъчлив тунел по-бързо и по-ловко от Лилия Ел Абани от аления, и донесе три точки на своя тим.

Във втората борба за два пендара студентката по право Линда Бонева от „ Елбетица “ беше по-концентрирана при стрелбата с пясъчни торбички, победи учителката Теодора Тръндева от „ Канатица “ с малко повече от минута преднина и надгради на 5 на 0 в интерес на зелените. Третата самостоятелна борба за един пендар пък сподели безспорното предимство на сервитьора Андрей Стефанов от „ Елбетица “ над Иван Масларов от „ Канатица “ при освобождението на въжета от дървена структура и рязането на филии от греда, и добави още една точка за зелените. Голямото отчаяние за аления тим настъпи откакто беше победен и на въпросите от Алманаха. Резултатът стана 10 на 0 и „ Канатица “ изгубиха дуела преди последния пети конфликт.

В този миг и тримата представители на алените осъзнаха, че един от тях ще си тръгне от предаването. Въпреки това те взеха решение да се раздадат в последвалата щафета, с цел да защитят достойнството си. Да създадат загубата си по-поносима обаче се оказа невероятно - в цепенето на дърва, въртенето на макара и пукотевица с катапулт претърпяха следващ неуспех и се разделиха с Иван, а „ Елбетица “ победи с 15 на 0.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР