разгроми с 5:2 и изравни най-убедителната си победа срещу “Скуадра

...
разгроми с 5:2 и изравни най-убедителната си победа срещу “Скуадра
Коментари Харесай

Всичко се получи перфектно, доволен е Флик

разгроми с 5:2 и изравни най-убедителната си победа против “Скуадра адзура ”, а селекционерът на отбора Ханзи Флик призна, че е доста благополучен от показаното.

“Важно е, че победихме преди да излезем във почивка. Отборът свърши отлична работа. Вече насочваме мислите си към Световното състезание. Преди това ни остават още два мача в Лигата на нациите през септември, които няма да са лесни. Ще забележим къде можем да се подобрим ”, показа Флик.

“Всички момчета заслужават хвалба за представянето си, изключително на фона на това, че той пристигна в края на толкоз тежък сезон. Всичко, което планирахме, беше осъществено ”, добави Флик.

“Излязохме с оптималната убеденост. Нещата потръгнаха добре през цялото време. Никога не е прелестно, когато получаваш голове, само че да не приказваме за това в този момент ”, сподели стражът на Бундестима Мануел Нойер.

Стражът записа своя 113-и мач за националния отбор. Толкова има и бишият му съотборник Филип Лам, като двамата разделят шестото място във безконечната класация на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР