разгроми с 4:0 и отново се настани в топ 4

...
разгроми с 4:0 и отново се настани в топ 4
Коментари Харесай

РБ Лайпциг бързо се възползва от грешката на Фрайбург

разгроми с 4:0 и още веднъж се настани в топ 4 на та. Отборът на Доменико Тедеско нямаше никакви проблеми с гостите от Бавария, които доиграват сезона. Два гола вкара, а по един път се разписаха и, който осъществя дузпа.

За беше доста значимо да си стъпи на краката, откакто преди няколко дни отпадна от на полуфиналите в. Тимът получи непредвиден подарък от, който се провали на личен терен против, и се върна на четвъртата позиция в подреждането. " Червените криле " имат 57 точки, а е с 55.

Тимът от стартира нападателно мача, само че в първите минути не стигна до рискови състояние, с изключение на искания за дузпа при рухването на в наказателното поле, които съдията не почете. В 40-ата минута обаче отпуши домакините, като вкара за 1:0 със страховит удар отвън наказателното поле.

Веднага след началото на второто полувреме голмайсторът Кристофер Нкунку вкара за повторно във вратата на гостите и сякаш лиши мача от конспирация. В 57-ата минута още веднъж Нкунку бе прецизен с удар от близко след пас на Мукиеле. Домакините не закъсняха да създадат и 4:0, откакто Емил Форшберг бе прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване против Норди Микуеле, което бе гледано и от системата за видео повторения (ВАР).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР