разгроми като гост с 6:1 и се изкачи в топ

...
разгроми като гост с 6:1 и се изкачи в топ
Коментари Харесай

РБ Лайпциг отново писа шестица на Херта

разгроми като посетител с 6:1 и се изкачи в топ 4 в класирането на Бундеслигата. Отборът е към този момент единствено на 4 точки от третия. 


Тимът на Доменико Тедеско откри резултата в средата на първото полувреме посредством Бенямин Хенрихс, само че още при започване на втората част изравни след страховит самостоятелен пробив сред няколко бранителя. Черногорецът имаше късмет даже да изведе домакиите напред, само че стреля около гредата. 


Нещата станаха необратими за след час игра, когато направи дузпа и бе изпъден. Така тимът освен изостана в резултата след гола от дузпа на Кристофер, само че и му бе съвсем невероятно още веднъж да се върне в мача. Пет минути по-късно вкара втория си гол след асистенция на. В 75-ата минута и испанецът Олмо се разписа за 4:1.

В 82-рата минута и се разписа за, като направи резултата 5:1 за гостите. Малко по-късно втори състезател на бе изпъден от терена -, само че след намесата на той доигра срещата. Минута преди края вкара още един гол за гостите.

Херта изживя сходен призрачен сън и при предходната си среща с Република България Лайпциг. През есента берлинчани изгубиха от този противник като посетител с 0:6.

Междувременно преди дуела Херта разгласи на формалния си профил в Туитър, че шестима футболисти на отбора са дали позитивни проби за COVID-19 директно преди мача. Това са Лукас Клунтер, Максимилиан Мителщад, Марвин Платенхарт, Кевин-Принс Боатенг, Юрген Екеленкамп и Донджун Ли. Защитниците Суат Сердар и Никлас Щарк бяха инфектирани с вируса още преди този момент и също отсъстваха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР