Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов.

...
Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов.
Коментари Харесай

ГЕРБ оттегли доверието си от кмета на Хасково, бил разочарование

" Разграничаваме се от дейностите на кмета на Хасково Добри Беливанов . Предстоят добави срещи и диалози с него ", сподели Цветан Цветанов за оттеглената през вчерашния ден поддръжка на локалното управление на партията от кмета на общината и го упрекна в провалено ръководство.

ГЕРБ-Хасково няма да желае оставка на кмета Беливанов към този момент

Цветанов изясни, че Беливанов се е " отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години " , и се извини за политическото решение на партията от 2015 година, когато дава поддръжката си за Добри Беливанов на локалните избори. За Цветанов било неприемливо, когато има проблем в общината кметът да е на отмора с предприемач от града . По мотив рецензиите на Българска социалистическа партия по тематиката, Цветанов съобщи, че тактиката на левицата за локалните избори през 2019 година ще бъде да засилят офанзивите си по кметове на ГЕРБ.

Делян Добрев: Не сме анонимници, постъпваме кардинално и почтено

Той сподели още, че следва в някои общини да се създадат промени и на общинските управления . Делян Добрев разяснява по тематиката за кмета Беливанов, че той носи политическата отговорност , защото той го е номинирал за кмет. " Ние не желаеме оставката на кмета, просто си отдръпваме доверието от него. Той е отчаяние още от първите дни на ръководството ", сподели Добрев и добави, че зам.-кметовете на общината са повода, поради които са пристигнали вложения в Хасково.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР