Разградският окръжен съд даде 25 години затвор на убиеца на

...
Разградският окръжен съд даде 25 години затвор на убиеца на
Коментари Харесай

Дадоха 25 години затвор на убиеца на таксиджия в Разград

Разградският областен съд даде 25 години затвор на килъра на таксиметров водач в Разград.
На днешното съвещание 22-годишният Сали П. се призна за отговорен и изиска делото да се гледа по съкратената процедура. По този метод подсъдимият избегна пожизнен затвор, колкото изиска в обвинителната си тирада представителят на прокуратурата.
Сали изрази официално страдание за действието си и се извини на присъстващите в залата близки на убития 63-годишен мъж.
Присъдата на Разградския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Припомняме, убийството беше осъществено на 27 февруари тази година на пътя Разград - село Дянково. Ден по-късно обвиненият беше арестуван.
Подсъдимият преди малко се бил върнал от Германия, където работел. След като проиграл заработените пари в чужбина на ротативки, той решил да ограби таксиджията. В автомобила Сали извадил нож и намушкал лидера общо шест пъти в шията. След това съумял да извлачи тялото в гориста околност наоколо до таксито и взел оборота от 20 лв. и мобилния телефон на водача.
На местопроизшествието спряла кола, ръководена от жена. Тя решила, че е станал пътен случай. Предложила на Сали да го закара в Разград, защото помислила, че той е водачът на таксито. Така подсъдимият дошъл в града, където бил засечен от камера в 21,38 часа.
Откраднатите 20 лв. Сали проиграл в казино, след което отишъл в приятелката си. В нейния дом проверяващите намерили кървавите му чорапи. Шубата, с която бил облечен в нощта на убийството, с мобилния телефон в нея се опитал да изгори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР