Разград ще бъде следващата дестинация в кариерата на една от

...
Разград ще бъде следващата дестинация в кариерата на една от
Коментари Харесай

Лудогорец спечели трансферната битка за бразилец

Разград ще бъде идната дестинация в кариерата на една от звездите на Сао Пауло - Торо. Един от най-обещаващите играчи в Бразилия ще стане част от състава на българския първенец Лудогорец. Информацията е предадена от " Телеграф ".

Според авторитетното бразилско издание - " Ланс " Сао Пауло към този момент се е примирил, че ще загуби своя ас. Причината е, че той към този момент е подписал прелиминарен контракт, откакто разпоредбите му разрешават това. Торо има контракт със Сао Пауло до края на годината.

Испанското издание " Мундо Депортиво " твърди, че той най-вероятно ще дебаркира в Лудогорец. Родният гранд бил най-настоятелен за подписа му. Иначе Торо е бил предлаган на Еспаньол и Депортиво Ла Коруня. Те обаче са изостанали съществено в конкуренцията с " орлите ".

Същото важи и за Сантос. Преговорите сред Торо и клуба на Пеле са зациклили още първоначално. Сделката се обрисува да е преференциална за " орлите ", защото бразилският гранд ще одобри и по-ниска трансферна сума, вместо да остави играча да си тръгне без пари.
 Жордан Икоко си откри нов тим
Жордан Икоко си откри нов тим

Поема към Израел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР