Разград. Под мотото #ДаЗапазимТрадициите, младежите от ГЕРБ-Разград, заедно със своите

...
Разград. Под мотото #ДаЗапазимТрадициите, младежите от ГЕРБ-Разград, заедно със своите
Коментари Харесай

Под мотото #ДаЗапазимТрадициите, младежите от ГЕРБ Разград, заедно със своите деца, изработиха мартенички и създадоха украсен празничен къ

Разград. Под мотото #ДаЗапазимТрадициите, младежите от ГЕРБ-Разград, дружно със своите деца, създадоха мартенички и сътвориха декориран празничен ъгъл, в духа на чисто българския бит и първия пролетен празник, на ул. " Дунав " в регионалния център. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Мартеничките са направени от младежите и се придържат строго към традицията –от бял и червен конец, знаци на – Пижо и Пенда. По този метод младежите желаят да основат празнично въодушевление за своите съграждани, с което да посрещнат Баба Марта. С тази самодейност младежите от ГЕРБ Разград Ви желаят да бъдете живи и здрави, да преследвате и постигате фантазиите си! Вярвайте, че положителното следва и е до нас! Дори след най-лютата зима идва пролет. Бъдете положителни, обичайте се и дано с доста позитивна сила да се подготвим за посрещането на пролетта!
" Честита Баба Марта! Ако желаете да се присъедините към нашия екип, може да се свържете с нас #МГЕРБРазград #МГЕРБ #EUBG ", показват младежите от ГЕРБ-Разград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР