Разград. Опозицията, в лицето на БСП, хаби време и нерви

...
Разград. Опозицията, в лицето на БСП, хаби време и нерви
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Разград: БСП компрометира кметове и общински съветници от ГЕРБ с цел да спъва тяхната работа в полза на хората

Разград. Опозицията, в лицето на Българска социалистическа партия, хаби време и нерви в опити да компрометира кметове и общински съветници от ГЕРБ, като по този метод се мъчи да спъва тяхната работа в интерес на хората, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Разград. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Ръстът на Брутният вътрешен продукт е 4%, като през 2018 година се чака да доближи рекордните 105 милиарда лева Сериозен растеж има и делът за заплати, очакван в Бюджет 2018. 330 млн. лева допълнително има за училищен заплати, 750 млн. лева за бюджетни заплати, 180 млн. лева за увеличение на пенсиите. С сходен метод страната ще получи по-добро развиване и ще оправдаем упованията към нас, свързани с идното председателство на Европейски Съюз “, безапелационен бе Цветан Цветанов.
„ ГЕРБ гласоподава политическо доверие на доктор Валентин Василев за кмет на община Разград и през днешния ден, виждайки свършеното от него, се увещавам с правотата на това наше решение ”, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той прикани членовете и симпатизантите в залата да се засилват за идния локален избор през 2019-та година, като задачата е увеличение на кметовете на кметства, както и спечелването и на други общини от региона.
Цветан Цветанов изясни, че с изключение на възстановяване на пътната мрежа, Разград ще има опция да се възползва и от част от отпуснатите 624 млн. лева за просветителна инфраструктура. „ С тези пари ще бъдат изграждани спортни площадки, закрити физкултурни салони и други Уверен съм, че районът ще продължи да се развива “, добави той.
Преди срещата със симпатизанти, Цветан Цветанов персонално инспектира изразходването на целево отпуснатите 1 млн. лева за инфраструктурни обекти в Разград. Зам.-председателят на ГЕРБ бе придружаван от кмета на Разград доктор Валентин Василев, народния представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова и регионалния шеф Гюнай Хюсмен. Те посетиха 3 от общо 20-те улици, чиято рехабилитация е изцяло или съвсем приключена, като се чака се да бъдат ремонтирани още най-малко 6 улици. С отпуснатите средства се облагородяват и междублокови пространства, тротоари, градинки. „ Поздравявам Общинската администрация в Разград за това, че макар късите периоди, съумяха да изпълнят всички процедури, предхождащи усвояването на тези средства. За други прилежащи общини също имаше отпуснати средства. За разлика от вас обаче, те не съумяха да задействат тяхното асимилиране поради мудните си общински администрации. В момента плануваните обекти за финансиране стоят непокътнати “, означи Цветанов след инспекцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР