Разград. Нашите кандидати за местната власт са хора с лично

...
Разград. Нашите кандидати за местната власт са хора с лично
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Лидерът на НФСБ Валери Симеонов в Разград: Достойните хора от НФСБ, „Атака“ и ВМРО ще работят заедно за избирателите

Разград. Нашите претенденти за локалната власт са хора с персонално достолепие и витална реализация, загрижени за икономическото развиване на община Разград. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов на среща в Разград, оповестиха от пресцентъра на партията . „ Щастлив съм, че локалните организации на НФСБ, „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация в Разград се явяват дружно, с обща кандидатура кмет на община, кметове на кметства и с една листа за общински съветници “, съобщи Симеонов.
На срещата участваха също Валентин Касабов, зам.-председател на НФСБ, и Християн Митев, ръководител на контролния съвет на партията, Георги Георгиев, претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници, Емил Гиздов, претендент за кмет на с. Гецово, Румен Стоянов, претендент за кмет на с. Дряновец, Хюсмен Хюсмен, претендент за кмет на с. Раковски, претендентите за общински съветници Велико Николов, Стефан Хаджистанчев, Александър Димитров, Анчо Костадинов, Васил Василев и други.
„ Наша цел е да оказваме помощ на дребния и междинен бизнес в Разград “, сподели Георги Георгиев. „ Затова ще спрем провеждането на състезания с условия, които дискриминират локалните компании. Ще настояваме да се сътвори Общински гаранционен фонда, който да подкрепя кредитирането на компаниите, ще следим общината да организира ясна антикартелна и антимонополна политика и да поддържа равноправна конкурентна среда. “, уточни той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР