Разград е пример за етническа толерантност, както и Шумен, и

...
Разград е пример за етническа толерантност, както и Шумен, и
Коментари Харесай

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи

Разград е образец за етническа приемливост, както и Шумен, и Търговище. Само тази приемливост ни избавя от гадостите, които стават по света, сподели на среща в Разград Борисов, имайки поради обстановката в Близкия изток.
 
Жалко, че не успяхме да създадем " Хемус ", съобщи Борисов пред публицисти преди да влезе в залата. Той повтори, че не е бил в залата при гласуването на вота на съмнение поради уговорката си в Разград.
 
" Навсякъде едни поправки, все едно сме страна на ремонтите, тъжно ми е като пристигам в този район ", добави пред медиите Борисов. Той съобщи, че след неговото ръководство, нищо в Разград не е направено - даже и " една лъжичка асфалт ". После се върна на тематиката за отминалия избор на съмнение.
 
" Този избор не мина на първо място поради Българска социалистическа партия. Нинова през вчерашния ден си разреши да каже, че всичко в енергетиката се дължало на Бойко Борисов. Само да им припомня, тъй като някои папагали, през днешния ден се пробваха да повтарят. Нека да подсещаме, че от 3 години ГЕРБ не е на никое място в държавното ръководство. През това време Нинова беше вицепремиер и министър на стопанската система. Пеканов внесе проекта. След 3 години - отново ние отговорни. Какво свършиха за тези три години? ", попита риторично Борисов.
 
Той още веднъж напомни аферата " Джемкорп " и съобщи, че е отговорен, че са ги спрели преди да сложат компаниите си в Плана за възобновяване. " И различен избор да има, ще има същата орис заради това не, че сглобката прави нещо сега. Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи ", посочи той.
 
" Те не си държат на думата, обръщам се към господин Петков и това, което направи през днешния ден Асен Василев. Аз всеки ден съм заставен да давам отговор. Разбрахме се ясно водачите да не участваме в предизборната акция. Искам да кажа, че Демократична България не желаеха Асен Василев за финансов министър. Много ясно се разбрахме с него да не се употребяват финасовите принадлежности. Аз ще сдържа своите думи, само че ще му кажа, че депутатите от ГЕРБ са възмутени ", продължи той.
 
Бойко Борисов още веднъж призна, че персонално той е упорствал Василев да бъде финансов министър, с цел да е по-здрава сглобката в ръководството. Борисов разкри още, че министър председателят Денков доскоро му се е обадил и му е благодарил за поддръжката през днешния ден в пленарна зала от страна на ГЕРБ.
 
Бившият министър председател разяснява обстановката в света и обърна внимание, че ескалацията на напрежение не трябва да се популяризира по други точки на света.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР