Разговорите за не значи, че ще бъдат леки. Могат

...
Разговорите за  не значи, че ще бъдат леки. Могат
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов не очаква леки разговори с ПП

Разговорите за " не значи, че ще бъдат леки . Могат да ни изненадат с сходно деяние (след абсурда след съветските дипломати) след някоя друга седмица или след някои различен месец. Опасенията си изрази пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.

На него не му е ясно дали Българска социалистическа партия ще поддържа държавно управление отпред с Асен Василев , тъй като всичко зависи от договарянията по политики. Не е толкоз елементарно с Българска социалистическа партия да се водят договаряния и диалози , посочи той. Ако не стигнем до съглашение, ще отидем до избори , няма нищо ужасно. Българска социалистическа партия са съгласни да отидат на предварителни парламентарни избори, като считат, че ще покачат броя на гласоподавателите си.
 Любомир Каримански: Странна е номинацията на финансовия министър Асен Василев за министър председател
Любомир Каримански: Странна е номинацията на финансовия министър Асен Василев за министър председател

Досегашното държавно управление падна поради финансовата политика

Според Гуцанов, в случай че не се възстановяват връзките с Русия, никой не може да каже какво би се случило . Трябва да се положат всички старания за нормализиране връзките с Русия, настоя той.

Разговорите с Политическа партия ще бъдат преди всичко по политики . Когато се конкретизират политиките, подпишат се, едвам тогава може да се приказва за министри в възможния нов кабинет на " Продължаваме промяната ", посочи аленият народен представител.

" Не можем да подпишем съдружно съглашение, без да знаем по какъв начин ще се развива стопанската система на страната ни . Първо би трябвало да уточним политиките, а по-късно да приказваме за персоните ", сподели още един път той.
 Невъзможната коалиция за Томислав Дончев - ГЕРБ и Политическа партия
Невъзможната коалиция за Томислав Дончев - ГЕРБ и Политическа партия

Оставката и изборите може да са освен вход, само че и излаз от политическата рецесия

За Българска социалистическа партия е било извънредно значимо тяхното изискване да бъде изпълнено, тъй като министър председателят в оставка Кирил Петков взел еднолично решение за отзоваването на съветските дипломати . Надявам се, че едната от линиите, за която ще разясняваме, приказваме и преодолеем, е решаването на спора с Русия, надява се Гуцанов.

Българска социалистическа партия упорства за отсрочване на нотата за изгонването на съветските дипломати от България. Кого са шпионирали и от т, те би трябвало да имат връзки и с български жители, счита Гуцанов. За социалистите най-важната тематика е националната сигурност, само че национална сигурност е енергетиката и обществената система .

" Ако някой е бил разузнавач, няма място в България без значение от коя страна е той. Не можем да подложим страната ни на такова тестване. Ако Русия спре доставките на нефт, какво вършим? Как ще изкараме есента и зимата? ", запита Гуцанов.

Той не е видял различните доставки на газ, контрактувани от държавното управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР